- tevreden rakkers 2021

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Suzy

Suzy is geboren op 1 juli 2015 als dochter van Shiva & Kobe.(Alliance de la Vie Thunderclap)
Zij woont bij Ashley & Mathijs in Rijswijk, die haar opvoeden, verwennen en trainen.

Suzy heeft voldoende goede uitslagen van internationale shows. De nodige gezondheidsonderzoeken zijn uitgevoerd en in orde.
Zij is gedekt door Stafke ( Whispering Reeds- Next Generation Perfect Mate Dancing with Fire) in Belgie en daaruit zijn 5 teefjes geboren in augustus 2018, alle dochters maken het goed.
Suzy zal in mei/juni 2021 worden gedekt door Loeka ( Final Water Hunter of Red Glory), hij is geboren op 10 januari 2014.Dog diving
Suzy is met haar baasje Ashley in Duitsland om van Sander met zijn hond Toby het dog diving te leren. Ze zijn heel enthousiast en er zijn goede resultaten.
Zie hier naast voor de filmpjes.


Een stukje geschreven door Ashley & Mathijs:


Inmiddels zijn Suzy en ik al wat cursussen verder. We hebben inmiddels puppycursus, basis 1, ringtraining, basis 2 met goed resultaat afgerond. We zijn nu net begonnen met Agillity. Erg leuk om te zien hoe fijn ze het vindt om te werken voor je.
Prachtig om te zien hoe er een knop omgaat wanneer ze aan het "werk" gaan. Elke andere hond kan naar haar toegaan maar ze laat zich niet afleiden. Ze blijft bij de les ondanks dat een hond haar uitdaagt om te spelen.

Ook zijn we al wat shows verder.
De eerste show waar we zijn geweest was in Hazerswoude-dorp, hier deden we mee in de puppyklasse. Ze werd beoordeeld met een mooie Veel Belovend.
De tweede show was van de vereniging en deden we voor het eerst mee voor het echte werk in de jeugdklasse. Hier is ze beoordeeld met een Zeer Goed,
De derde show was de clubmatch in Nieuwegein, deze keer opnieuw in de jeugdklasse. Beoordeeld met een Uitmuntend. Ze eindigde bij de laatste 8 van in totaal 21 honden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu